TLs Sommertreff 2021

Helgen 25 – 27 juni i år arrangerte Taternes Landsforening sitt årlige sommertreff. Denne gang ble det holdt på Sanda Camping som ligger i Bø i Telemark. Det ble en perfekt helg sammen med både gamle og nye medlemmer og vi er veldig glad at det lot seg gjøre til tross for Covid-19 situasjonen vi var i.

Det ble en perfekt helg fylt med mye sang og musikk av blant andre Elias Akselsen, Øyvind Andersen og Tonje Oland. De laget kjempe god stemning og det servert god mat i kombinasjon med perfekt sommervær.

Det ble også god varme rundt bålet til de sene nattetimer, og vi var skikkelig heldig med været og hadde perfekt sommervær gjennom helgen. Nydelig og utrolig kjekt å samles når det i tillegg er så flott vær.

Informasjon til våre medlemmer også en viktig del av et sommertreff, da det er vår mulighet til å informere våre medlemmer underveis. Det ble informert om foreningen vår fra vår styreleder Holger, mens Linn I. Oland informerte om vårt ungdomsprosjekt. Sergej Munkvold holdt et informativt innlegg om språkprosjekt mens Dag Berg informerte om prosjekt for Veilednings/Rådgivningstjenesten. Mye flott og viktig informasjon som ble gitt av dyktige personer.

Det ble vist frem fantastisk flott håndverk og det ble også litt handel i løpet av helgen, for noen dyktige håndverkere vi har blant oss. Mye dyktige mennesker som legger mye hardt arbeid i flotte håndverksprodukter.

Denne helgen gjennomførte vi også første styremøte etter vårt årsmøte, veldig kjekt å få gjennomført et styremøte med de nye styremedlemmene.

Litt bilder fra sommertreffet

TLs Sommertreff 2021
Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle og forbedre din opplevelse av våre nettsider og for å vise deg relevant innhold. Ved å benytte vår nettside aksepterer du dette!  Les mer

Oppdag mer fra Taternes Landsforening

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese