Velkommen til Taternes Landsforening

Taternes Landsforening (TL) står som en bastion for taternes rettigheter og kultur, med røtter som går tilbake til stiftelsen i 1995. Som landets største og eldste forening for tatere, søker TL å bryte ned fordommer gjennom åpenhet og kunnskapsformidling.

Vi tror at åpenhet er nøkkelen til å bekjempe diskriminering og mistenkeliggjøring. TL vil fremme større forståelse for taternes liv og kultur, slik at de kan leve i det norske samfunnet på egne premisser. Vårt mål er respekt, likeverd, og mangfold blant taterne, og vi jobber aktivt for å motvirke uforstand og uvitenhet hos offentlige myndigheter.

Taterne, et folk med en stolt kulturtradisjon og sterke familiebånd, har overvunnet myndighetenes tidligere politikk på egen hånd. TL arrangerer samlinger og stevner som styrker samhørigheten, hvor familiemedlemmer og slektninger gjenforenes. Vi er engasjert i å bevare og styrke romanispråket, en essensiell del av vår identitet. TL tilbyr også praktisk hjelp, som støtte i erstatningssaker, og fungerer som en bro mellom taterne og offentlige myndigheter.

Videre streber TL etter å motvirke uforstand og uvitenhet blant myndighetsrepresentanter og ønsker å etablere kultursentre drevet av og for tatere. Disse sentrene skal være aktive møteplasser og samlingssteder, bidra til fellesskapet og styrke taternes kulturelle arv. TL står fast i sitt engasjement for å forme en fremtid hvor taterne kan leve frie, stolte og anerkjente i det norske samfunnet.

Bli en Styrkende Kraft: Bli Medlem i Taternes Landsforening!

Utforsk Meningen Bak Medlemskapet: Styrk Taternes Rettigheter Sammen med Oss!

Hvorfor skal du bli medlem? Fordi vi erkjenner et kraftig behov for en organisasjon som dedikerer seg til å ivareta taternes rettigheter i samfunnet! Taternes Landsforening står som en av de eldste foreningene, og med din støtte kan vi utvide vårt fellesskap og få enda større påvirkningskraft i arbeidet for taternes rettigheter. Bli med på reisen og vær med på å forme en rettferdig og inkluderende fremtid sammen med oss!

Usikker på hva du skal gjøre? Ønsker du mer informasjon om Taternes Landsforening?

Ikke nøl – klikk på knappen nedenfor for å sende oss en melding. Vi tar gjerne kontakt for en hyggelig prat og gir deg all den informasjonen du trenger!

SAMMEN ER VI

STERKE!

Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle og forbedre din opplevelse av våre nettsider og for å vise deg relevant innhold. Ved å benytte vår nettside aksepterer du dette!  Les mer