Taternes Landsforening på Arendalsuka

Tradisjonen tro var Taternes Landsforening (TL) tilstede på Arendalsuka også i år. Dette er en utrolig viktig arena for oss for å bli sett, hørt og synliggjort.

Vi har delt ut enorme mengder med informasjon, og fått overveldende mange nye medlemmer! Tusen takk til hver enkelt av dere, og hjertelig velkommen til oss!

Vi arrangerte blant annet også et seminar på Grand hotell om sannhet, forsoning og politisk besvær. Bjørn Engelsland var ordstyrer og sørget for god gjennomføring. Dette er vi veldig fornøyde med. Ellers hadde vi også deltaker med på seminar i menneskerettighetsteltet om sannhet og forsoning, og vi har sørget for å få med oss flere viktige arrangementer.

Vi fikk også snakket med en rekke Stortingsrepresentanter og andre politikere. Støre og Vedum hadde også tid til å få med seg litt informasjon fra oss, selv om de ikke hadde anledning til en lengre prat. At de i det hele tatt rakk å stoppe innom standen vår er imponerende. Det er vanvittig mye de skal rekke over på få timer!

Ved å være tilstede på Arendalsuka har vi «reist vår røst» og blitt hørt!

Takk til Arendal👏

Den nye nettavisen Vandriane har også laget en artikkel om dette:

– Ein av dei viktigaste plassane me er gjennom året

Trass i eit ubehageleg møte med høgreekstreme, gjekk det bra for TL på årets Arendalsuka.

Taternes Landsforening på Arendalsuka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle og forbedre din opplevelse av våre nettsider og for å vise deg relevant innhold. Ved å benytte vår nettside aksepterer du dette!  Les mer