Møte mellom Taternes Landsforening og OSSE Høykommissæren for Minoritetsrettigheter

OSLO, 6. november – Kl. 21:40

I kveld samlet Taternes Landsforening og Høykommissæren for Minoritetsrettigheter ved OSSE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) seg for et viktig møte i hovedstaden.

På agendaen stod nøkkeltemaer som medbestemmelsesrett, politikkgjennomføring, tilrettelagt undervisning i reiseperioder, samt nylige Stortingsmeldinger og Telemarksforsknings rapport. Diskusjonene reflekterte behovet for å styrke minoriteters rettigheter og integrasjon i samfunnet.

Høykommissæren minnet deltakerne om staters forpliktelser til å beskytte minoritetsrettigheter, og understreket at manglende respekt for disse rettighetene kan potensielt føre til konflikter. Møtet fungerte som en plattform for å fremme dialog, dele perspektiver og adressere utfordringer knyttet til taternes rettigheter i Norge.

Dette engasjerende samarbeidet representerer et skritt fremover mot å styrke minoritetsrettigheter og fremme en inkluderende tilnærming til samfunnet. Møtene med OSSE Høykommissæren fortsetter å være avgjørende for Taternes Landsforening, som forplikter seg til å skape positive endringer og styrke fellesskapet.

Møte mellom Taternes Landsforening og OSSE Høykommissæren for Minoritetsrettigheter
Rull til toppen

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle og forbedre din opplevelse av våre nettsider og for å vise deg relevant innhold. Ved å benytte vår nettside aksepterer du dette!  Les mer

Oppdag mer fra Taternes Landsforening

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese